Maratona për mundësi të barabarta

Silvia Tabaku
28/12/2021

PËR MUNDËSI TË BARABARTA është qëllimi i vrapimit në maratonën e organizuar nga aktivistët e FRESH Tiranë dhe që vjen si ftesë për këdo që ka dëshirë të bashkohet me nismën këtë fundvit.

📆 29 Dhjetor
⏰ 13:00
📍Liqeni Artificial

Më shumë