Këpucët më trend-i të ketij sezoni!

Marisa Karabeci
12/01/2022

Prej kohësh besohet se takat e larta janë simbol i elegancës, ndërsa këpucët e rehatshme shoqërohen më shpesh nga ato që preferojnë të ndihen rehat sesa të duken bukur. Këpucët gjithmonë janë krijuar për të mbrojtur këmbët gjatë ecjes. Por shumë dizajnues i shohin ato si një terren për të shprehur krijimtarinë e tyre dhe për të krijuar objekte që shkojnë përtej funksionales.

Ndërkaq, Bufalo ka menduar për ju këtë sezon duke sjellë trend-et më të fundit të këpucëve si për gra edhe për burra. Zbuloni më shumë në këtë artikull.

Këpucë klasike për gra

Zbuloni më shumë duke klikuar në këtë link.

10,000.00 L

11,700.00 L

12,500.00 L

13,000.00 L

11,700.00 L

Këpucë sportive për gra

Zbuloni më shumë duke klikuar në këtë link. 

7,900.00 L

8,100.00 L

8,100.00 L

Këpucë të përditshme për gra

Zbuloni më shumë duke klikuar në këtë link. 

8,100.00 L

10,600.00 L

9,400.00 L

Këpucë me qafë për gra

Zbuloni më shumë modele duke klikuar në këtë link. 

 4,900.00 L

15,800.00 L

15,800.00 L

Këpucë me pellush për gra

Zbuloni më shumë modele duke klikuar në këtë link. 

10,400.00 L

9,600.00 L

Për meshkuj:

Këpucë klasike

Zbuloni më shumë duke klikuar në këtë link. 

8,700.00 L

13,900.00 L

Këpucë sportive

Zbuloni më shumë modele duke klikuar në këtë link. 

6,900.00 L

6,200.00 L

Këpucë me qafë

Zbuloni më shumë modele duke klikuar në këtë link. 

19,800.00 L

8,300.00 L

Çanta për gra

Zbuloni më shumë duke klikuar në këtë link. 

Çanta për meshkuj

Zbuloni më shumë duke klikuar në këtë link. 

Më shumë