Pak po e sigurt, me këto syze super stil do të bëni diferencën!

Marisa Karabeci
13/01/2022

Teksa shohim që sezoni i vjeshtës u largua ngadalë, nuk mund të rrimë pa u shqetësuar për sezonin e dimrit, se cilat do të jenë trend-et më të reja apo çfarë ndryshimi do të bëni në stilin tuaj. Sigurisht ku ka më mirë se të filloni nga aksesorët, e në këtë rast syzet. Blerja e syzeve është e rëndësishme sepse ju mbi të gjitha blerjen e tyre duhet ta përshtasni me formën e fytyrës suaj.

Jemi të sigurt që ju janë mërzitur tashmë syzet që keni përdorur gjatë muajve të verës dhe tashmë ka ardhur koha për diçka ndryshe. Ne ju tregojmë disa nga modelet e syzeve më stil të momentit nga MAX OPTIKA dhe më pas ju vendosni vet se kë dëshironi të blini:

Syze dielli për gra

SAINT LAURENT

45900 L

BURBERRY

30900 L

DOLCE & GABBANA

40900 L

FURLA

23900 L

CHOPARD

57900 L

Për më shumë modele klikoni në këtë link. 

Syze optike për gra

DOLCE & GABBANA

30900 L

POLICE

6900 L

VOGUE

 15900 L

FURLA

16900 L

ROBERTO CAVALLI

19900 L

Për më shumë modele klikoni në këtë link.

Syze dielli për meshkuj

GUCCI

32900 L

HUGO BOSS

25900 L

VOGUE

14900 L

BOLON

9900 L

GUCCI

23900 L

Për më shumë modele klikoni në këtë link. 

Syze optike për meshkuj

CENTROSTYLE

9900 L

BOLON

12900 L

HUGO BOSS

19900 L

Polar

11900 L

VERSACE

20900 L

Për më shumë modele klikoni në këtë link. 

Syze dielli për fëmijë

CENTROSTYLE

6900 L

Polar

4900 L

CENTROSTYLE

6900 L

Për më shumë modele klikoni në këtë link. 

Syze optike për fëmijë

Polar

6900 L

CARRERA

5900 L

RAY BAN

13900 L

Për më shumë modele klikoni në këtë link. 

Më shumë