Të fiksuarit pas syzeve të mblidhen këtu për të parë ato më ‘IN’ të momentit!

Marisa Karabeci
13/01/2022

Optika 1 u themelua në vitin 2008 dhe si një kompani lider në fushën e optikës në Shqipëri, qëllimi është të ofrojë kujdes premium për shikimin, ekspertizën më të mirë mjekësore dhe t’i japi secilit klient eksperiencën më të këndshme dhe unike në shërbim.

Me të njëjtën filozofi të bazuar në tre parime kryesore: standarde të larta shërbimi, përdorimi i teknologjisë më të fundit dhe produkte cilësore të kujdesit të klientit, solli krijimin e partneritetit ekskluziv për Shqipërinë dhe Kosovën me kompaninë lider botërore ZEISS.

Duke ofruar mijëra modele nga më shumë se 50 marka të njohura ndërkombëtare, secili klient ka mundësinë të zgjedhë një gamë të gjerë syzesh që i përshtaten çdo stili dhe buxheti. Ne ju tregojmë disa nga modelet e syzeve më IN të momentit dhe më pas ju vendosni vet se kë dëshironi të blini:

Syze optike për gra:

Guess

115€

Ray Ban

165€

Tom Ford

310€

Balenciaga

260€

Zbuloni më shumë modele duke klikuar në këtë link. 

Syze optike për meshkuj:

Ray Ban

165€

Emporio Armani

160€

Burberry

160€

Cartier

795€

Zbuloni më shumë modele duke klikuar në këtë link. 

Syze optike për fëmijë

Puma

60€

Ray Ban

95€

Polaroid

90€

Kitten

105€

Zbuloni më shumë modele duke klikuar në këtë link. 

Syze dielli për gra

Prada

300€

Valentino

430€

Marciano

155€

Versace

300€

Zbuloni më shumë modele duke klikuar në këtë link. 

Syze dielli për meshkuj

Salvatore Ferragamo

315€

Versace

 240€

Rag & Bone

190€

Ray Ban

230€

Zbuloni më shumë modele duke klikuar në këtë link. 

Syze dielli për fëmijë

Ray Ban

110€

Stella McCartney

155€

Polaroid

36€

Ray Ban

70€

Zbuloni më shumë modele duke klikuar në këtë link. 

Më shumë