“Albanian ICT Awards”

Silvia Tabaku
08/02/2022

Albanian ICT Awards vjen me edicionit e saj të 10-të!

ICT Awards është ngjarja ku shqiptarët nga çdo anë e botës kandidojnë për çmime në Inovacion, Startup, Yllit në ngritje, Temës më të mire të Diplomës në fushën e ICT-së, Gruas dhe Vajzave në ICT, Krijimet në Blockchain, Fintech, AI, XR apo Kërkimeve Shkencore.

🗓️ 16 Shkurt
⏰ 17:30
📍 Destil Creative Hub

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Instagram

Më shumë