“Showcase KS14”

Silvia Tabaku
08/02/2022

Me rastin e përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, @tullaculture në bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës organizon në Tiranë Javën e Kulturës Bashkëkohore të Kosovës – KS #14 Showcase nga data 14 deri 20 shkurt 2022.

Programi do të paraqesë Kinematografinë, Teatrin, Muzikën dhe Artin Vizual të Kosovës.

Ky program realizohet me mbështetjen e institucioneve Kosovare dhe Shqiptare: Bashkinë e Tiranës, Komunën e Prishtinës, Qendrën Kinematografike të Kosovës, Teatrin Kombëtar të Kosovës dhe Ministrinë e Kulturës së Kosovës.

Më shumë