Çdo formë trupi është e bukur, miket që pozojnë me të njëjtat veshje dhe dëshmojnë se është stili ai që ka rëndësi!

Marisa Karabeci
01/03/2022

Në epokën tonë, të qenit me forma të kolme është bërë absolutisht e pranueshme në shoqëri. Gjithnjë e më shumë gratë po përqafojnë dhe ‘festojnë’ format e tyre natyrale trupore dhe ka shumë blogere që dëshmojnë se çdo formë trupi është e bukur.

Denise Mercedes dhe mikesha e saj, Maria Castellanos, kanë shkuar edhe më tej, teksa shfaqin bukurinë e tyre në një kontrast mahnitës teksa pozojnë me veshje të ngjashme. Ne besojmë plotësisht se çdo person është unik dhe i bukur. Këtu janë 10 foto që vërtetojnë se 2 njerëz absolutisht të ndryshëm mund të duken bukur me të njëjtin stil.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Më shumë