Koncert Solistik

Silvia Tabaku
02/03/2022

KONCERT SOLISTIK 🎼
🗓️5 MARS
⏰ORA 19:00
📍HOLLI KONCERTOR

Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor ju ftojn në koncertin solistik të sopranos @ninamuho dhe bass-it Bledar Domi, shoqëruar në piano nga @iglirapaj . Ariet më të bukura nga kompozitorët Donizetti, Puccini, Handel, Mozart, Verdi, Bellini, Piazzolla, Rossini, Jakova në një program të vetëm, interpretuar me virtuozitet nga artistët e rinj të #TKOB.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë