LEE STRASBERG:METODA E TIJ

Silvia Tabaku
11/03/2022

Në këtë seri do të njiheni me një nga figurat më me influencë në disiplinën e aktrimit , LEE STRASBERG .

Ndiqni serinë e dytë të ciklit më të ri edukativ “Leksione për Teatrin”. Ky është një aktivitet në kuadër të programit “Edukimi mbi dhe përmes kulturës”.

Për më shumë informacion mjafton të klikoni më poshtë:
Instagram
Facebook
http://teatrikombetar.gov.al/
+355 4 222 8933

Adresa: Rruga”Sami Frashëri”, Qendra “ArTurbina”, Tiranë

Më shumë