I have a dream

Silvia Tabaku
28/03/2022

Ekspozita në COD “I have a dream” nga fotografja Jutta Benzenberg do të qëndrojë e hapur për publikun deri në 15 prill 2022.

Ju mirëpresim nga e hëna në të premte, në oraret 09:30-14:00 / 17:30-20:30 dhe të shtunën në 17:30-20:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
04 227 7546
cod.al

Adresa: Kryeministria, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë