Gjysmë Maratona Ballkanike

Silvia Tabaku
07/04/2022

Një tjetër aktivitet i madh i shtohet kryeqytetit me rastin e Tiranës si Kryeqyteti Evropian i Rinisë 🇪🇺.

Bashkia e Tiranës dhe Federata Shqiptare e Atletikës, organizojnë Gjysmë Maratonën Ballkanike, me pjesëmarrjen e atletëve profesionistë të 22 vendeve anëtare të Federatës Ballkanike të Atletikës.

📅 10 prill
⏰ Ora 10:00
📍 Parku i Liqenit

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë