Veshjet e frymëzuara nga mbretëria e kafshëve!

Marisa Karabeci
07/04/2022

Tapeti i kuq mund të shndërrohet në vepër arti kur të famshmit rrezikojnë me veshjet e tyre. Ndonjëherë frymëzimi vjen nga periudha të tjera, piktorë të famshëm, apo edhe filma. Por një nga burimet e pafundme dhe më të vlefshme është bota e kafshëve, së bashku me teksturat, ngjyrat dhe modelet e saj që frymëzojnë dizajnerët për të krijuar spektakël vizual. Njihuni me veshjet e disa prej VIP-ave që janë frymëzuar nga mbretëria e kafshëve, duke na kujtuar se bukuria gjendet kudo.

1. Papagalli Macaw – Nicole Kidman

2. Flutur – Zendaya

3. Kangur – Leslie Mann

4. Tigri – Madonna

5. Zog blu – Rachel McAdams

6. Flamingo — Kristen Bell

7. Njëbrirësh – Margot Robbie

8. Kali – Kim Petras

9. Gjarpër – Kate Beckinsale

10. Kobra – Julianne Moore

Më shumë