Prilli i thyer

Silvia Tabaku
14/04/2022

Ju ftojmë në takimin e tetë të “Klubit të librit Kadare” ku do të bisedojmë mbi romanin “Prilli i thyer” #IsmailKadare 📕❤️

I ftuar special Z. Agim Baci, kritik, gazetar dhe autor i disa librave me ese 📚

Shihemi të enjten, më 21 Prill, ora 18:00 ❤️📚

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
shtepiakadare.tirana.al

Adresa: Rruga e Dibrës 25, Tiranë

Më shumë