Fratenité Negroni/ Një coctail i cili do t’ju mbesë gjatë në mendje!

Silvia Tabaku
15/04/2022

Kur krijon një coctail mendja të shkon gjithmonë në udhëtime. Në ato udhëtime që të mbesin në mendje, nga të cilat frymëzohesh. Në këtë rast jemi ndalur në Marsejë nga ku kemi marrë dy ingredientë francezë dhe një italian për të plotësuar atë kurorën e perfeksionit mesdhetar.

Një coctail duhet që të jetë i freskët, i ndjeshëm, i bilancuar dhe ngjyra të përfaqësojë ambientin që të rrethon që të ndjesh aromat dhe bukuritë e vendit dhe t’i kujtosh ato përherë.

Fratenité Negroni

1 oz Lillet Rouge
1 oz Bitter Campari
1 oz Citadelle Gin

Më shumë