Falë stilit të tyre unik këta VIP-a sot janë padyshim ikona të modës!

Marisa Karabeci
19/04/2022

Edhe pse moda është gjithmonë në zhvillim ka ende shumë legjenda të modës që kanë një ndikim të rëndësishëm në këtë industri. Disa të famshëm kanë ndikuar në mënyrën se si ne e perceptojmë modën sot, nga Audrey Hepburn te fustani i famshëm hakmarrës i Princeshës Diana dhe zgjedhjet e stilit befasues të Zendaya. Me kaq shumë personazhe të famshëm në Hollywood, ne nuk mund të mos ndajmë yjet më të njohur të modës të të gjitha kohërave. Njihuni me ta:

1. Zendaya

2. Jennifer Lopez

3. Audrey Hepburn

4. Rihanna

5. Kim Kardashian

6. Harry Styles

7. Elton John

8. Lady Gaga

9. Halle Berry

10. Madonna

11. Billy Porter

12. Naomi Campbell

13. Elizabeth Taylor

14. Cher

15. Princeshë Diana

Më shumë