Lexojmë autorët tanë

Silvia Tabaku
27/04/2022

Nisim sot në COD projektin e ri “Lexojmë autorët tanë”.

Ky projekt mëton të nxisë leximin te fëmijët dhe po ashtu të promovojë letërsinë shqipe për fëmijë.

Takimi i parë zhvillohet me shkrimtaren Adelina Mamaqi, me pjesëmarrjen e nxënësve të “Shkollës së Kuqe”!

Ora 11:00, biblioteka e kryeministrisë, COD.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
04 227 7546
cod.al

Adresa: Kryeministria, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë