Atraksioni ikonik i Parisit, ‘Moulin Rouge’ kthehet në Airbnb!

Marisa Karabeci
04/05/2022

Iulur në majë të një prej klubeve të natës më të famshme në botë është një mulli me erë me ngjyrë të kuqe. Brenda mullirit të erës shtrihet një dhomë sekrete, e paparë deri më tani nga publiku. Muajin tjetër, një numër i përzgjedhur udhëtarësh do të hedhin një vështrim brenda, pasi Moulin Rouge bashkëpunon me Airbnb për t’i dhënë një pjesë të vogël të të ftuarve mundësinë për të qëndruar brenda institucionit parisian.

Dhoma e mullinjve me erë është shndërruar në një boudoir luksoz, i mbështjellë me perde pastel dhe i stolisur me artefakte fin de siècle dhe nyje atmosferike në klubin e natës më poshtë nga kostumet vintage dhe shishet e parfumeve në një skenë letre. Ndërkaq, për ata që nuk e dinë, Airbnb është një kompani amerikane që operon një treg në internet për akomodim, kryesisht banesa për pushime me qira dhe aktivitete turistike. Me qendër në San Francisko, Kaliforni, platforma është e aksesueshme përmes faqes së internetit dhe aplikacionit celular.

Më shumë