GinTonic De Colonial/ Një coctail që nuk duhet humbur kurrësesi!

Silvia Tabaku
10/05/2022

Të krijosh një “Gin Tonic” duket e thjeshtë por në qoftë se duam të krijojmë diçka të veçantë ku të bashkojmë  fragrancat e frutave të freskëta, frutave të thata, aromave të ndryshme me fragrancën e Gin-it të zgjedhur dhe ujit tonik nuk është aq e lehtë.

Kështu që ne kemi krijuar një ‘Colonial Gin Tonic’ të komplikuar, të bukur dhe të shijshëm.

GinTonic De Colonial

Luleshtrydhe
Black Berrys
Our Gin
Tonic Water
Dry Orange
Borzilok

Më shumë