Panairi i Profesioneve

Silvia Tabaku
10/05/2022

📌🗓 Për të gjithë ju djem dhe vajza që ende jeni në dilemë për hapat e mëtejshme në edukimin apo punësimin tuaj: në datat 1️⃣0️⃣ – 1️⃣1️⃣ Maj, ora 1️⃣0️⃣: 0️⃣0️⃣ deri 1️⃣9️⃣: 0️⃣0️⃣ ju presim në Panairin e Profesioneve.
🤝 Bashkia Tiranë, Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive, si dhe Agjencia Kombëtare e Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve, me mbështetjen e #RisiAlbania, ju ftojnë në panairin e parë të profesioneve, Sheshi Italia. 📌🗓
👩‍🦰🧑‍🦰Në një format tërheqës dhe interaktiv, ky është panairi i parë që organizohet me qëllim nxitjen e dëshirës te të rinjtë për tu njohur me larminë e profesioneve që në mosha të hershme.
🙌 Eja dhe ti në panair të bësh zgjedhjen tënde! 🙌

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë