Rama V/Një coctail i krijuar nga një super eksperiencë!

Silvia Tabaku
11/05/2022

Një coctail krijohet gjithmonë në një atmosferë që Bartender-i të ndjehet mirë dhe kjo recetë është e zgjedhur nga një moment i veçantë në një super eksperiencë nga e cila doli edhe ‘Rama V’.

Është bashkimi i ‘Gin’-it me ekstraktin e ‘Like Flower’-it, freskinë e lime-it dhe nuancën e lehtë që i jep kastraveci.

Rama V

1/2 oz Gin
3/4 Like Juice
Lime Juice
Cucumber

Më shumë