Blue Blood/ Ky cocktail do t’ju sjellë verën që tani!

Anja Dervishi
13/05/2022

Një cocktail Blue që shijohet në verë të jep ndjesinë e freskisë dhe të kujton detin. Të kujton ato momentet e pëlqyeshme, të hareshme dhe në qoftë se ne përdorim ingredientët e duhur, ngjyrën e duhur mendoj që e kemi krijuar cocktail-in perfekt.

Pastaj magjia i mbetet avujve të cilat i japin aromat e mëtejshme dhe këto na bëjnë që të krijojmë mrekullitë e Colonial-it.

Blue Blood

Blue Blody Liquer
Lime Juice
Gin
Blue Curacao
Love Smoking Taste

Më shumë