Për herë të parë në Tiranë vjen festivali i shumëpritur “Sunny Hill”!

Silvia Tabaku
15/06/2022

Festivali “Sunny Hill” vjen në Tiranë, ku në javën e parë të gushtit Dua Lipa dhe të ftuarit e saj do të ndriçojnë netët e kryeqytetit me shkëlqimin e tyre⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ju mirëpresim në datat 4, 5, 6, 7 Gusht në Tiranë për të kaluar momente të paharrueshme!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë