Sunny Hill Festival – Edhe në Prishtinë, edhe në Tiranë!

Silvia Tabaku
20/06/2022

A jeni gati për një super verë elektrizuese në të dyja kryeqytetet shqiptare? 🤩🤩🤩

Jam shumë i lumtur që edicioni special i këtij viti i “Sunny Hill Festival”, do të mbahet në Prishtinë në datat 4, 5, 6 dhe 7 gusht, kurse në Tiranë në datat 26, 27 dhe 28 gusht.

Një super lajm për të gjithë! ❤️

BASHKË! 💪🏼 #SharingIsCaring

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë