Gjithçka rreth koleksionit më të ri të markës luksoze italiane, Loro Piana!

Marisa Karabeci
07/07/2022

Marka italiane ofron një ekuilibër të lehtë midis komoditetit dhe mjeshtërisë për koleksionin e ri. Mjeshtëria e hollë është një përvojë vërtet transformuese. Që nga momenti kur një veshje luksoze prek lëkurën, duket sikur bukuria dhe arti i të jetuarit ndihen intuitivisht. Për gjashtë breza, ndjekja e tekstileve të jashtëzakonshme nga Loro Piana ka frymëzuar thellësisht dhe e ka pozicionuar markën si sinonim të përsosmërisë italiane. Loro Piana krenohet me burimin e fibrave të rralla nga e gjithë bota dhe krijon me kujdes koleksionet përmes një procesi të përpiktë prodhimi që fillon me lirin, lesh kashmiri, pambuku dhe leshi më të mirë.

Pëlhurat e lakmuara bëhen dizajne të përjetshme që tejkalojnë sezonalitetin dhe theksojnë lirinë e lëvizjes dhe elegancën e lehtë. I titulluar La Dolce Vita, koleksioni i ri është i mbushur me kujtime të momenteve të shkujdesura gjatë verës italiane, duke përfaqësuar kënaqësitë e vogla që krijojnë strukturën e një jete vërtet të bukur. Bregu magjepsës italian ishte frymëzimi i koleksionit, me referenca për lundrimin nëpër dete të gjera, dinamizmin e shkëmbinjve vullkanikë dhe kontrastin e shtëpive të bardha optike përgjatë vijës bregdetare.

Kombinimet e reja të ngjyrave pasqyrojnë frymën e perëndimit të diellit mesdhetar me rripa ngrohës kafe dhe me vija koralesh. Këmisha prej liri ‘André’ e Loro Piana-s kap thelbin e markës me një dizajn të gjithanshëm që është jashtëzakonisht i rehatshëm për t’u veshur dhe i krijuar për ditë të gjata vere që zgjasin deri në mbrëmje të buta.

Kombinoje me pantallonat e shkurtra ‘Antigua’ për një pamje të përsosur joformale që është gati për buzë pishinës, një mëngjes elegant ose lundrim nëpër dete. Për aksesorët, kompletoni veshjen me kapelën elegante të markës ‘Suitcase Stripe Ingrid’ Panama, sandale minimaliste dhe një çantë prej cope. Rrobat e ndërlikuara të koleksionit La Dolce Vita të Loro Piana-s ofrojnë një ekuilibër të lehtë midis luksit dhe kohës së lirë.

Më shumë