Çdo natë n’bahçen e Resë!

Silvia Tabaku
08/07/2022

Një skenë për artistët,
një vend-argëtim për qytetarët dhe turistët!
Çdo natë, në bahçen e Resë📍☁️
Pa hezitim, je #NëKërkim 😋

Mundësuar nga
@doart.al dhe @nekerkim.al 🔍

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë