Si të visheni në punë pasi jeni rikthyer nga pushimet…

Marisa Karabeci
01/08/2022

Së shpejti kaloni nga shtëpia dhe pushimet në zyrë dhe një nga detyrat kryesore është të siguroheni që pantallonat që zgjidhni të jenë jo vetëm elegante, por edhe jashtëzakonisht të rehatshme. Për më tepër, pas më shumë se një viti të ndërthurjes së këmishave tona të freskëta me jakë me pantallona sportive, të ulur në një tavolinë gjatë gjithë ditës me çdo gjë që ndihet kufizuese, tanimë është momenti i pantallonave të gjera. Me siluetën e saj elegante, pantallonat e gjera do të lartësojnë menjëherë pamjen e zyrës tuaj dhe pas orarit të punës janë gjithashtu ideale nëse doni të konsumoni diçka me miqtë apo kolegët tuaj.

BOTTEGA VENETA
£676.27

Siluetat e këtij sezoni janë voluminoze, duke lejuar lirinë e lëvizjes. Merrni si shembull pantallonat e Bottega Veneta. Ato duken elegante me një pulovër me jakë të hollë dhe çizme të trasha. Ndërkohë, Khaite dhe Haight ofrojnë pantallona të stilit palazzo për një përditësim të këndshëm të pantallonave klasike. Kombinojeni me një xhaketë sportive të prerë dhe çizme me takë të mprehtë për një pamje të hijshme. Ndërkohë, hidhini një sy edhe pantallonave nga ‘The Row’, nuk do të zhgënjeheni.

HAIGHT
£58.25

Më shumë