Panairi i 25-të i Librit Tirana 2022, vjen së shpejti!

Megi Daci
27/10/2022

Panairi i përvitshëm i librit mbledh bashkë shtëpitë botuese nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut, shkrimtarë, poetë, përkthyese dhe lexues, ku njihen me botimet e reja dhe një mundësi e shkëlqyer për të blerë libra me çmime të reduktuara.
Ngjarja me e madhe letrare e vitit, libra të rinj, autorë, përkthyes, prezantime, konkurse, konferenca etj…. dhe sidomos LEXUES shumë lexues.

Panairi i 25 i Librit “Tirana 2022” do të organizohet në mjediset e Pallatit të Kongreseve, nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë në datat 16-20 nëntor. Ne ju mirëpresim në stendën e Shtëpisë së Librit në katin e dytë, djathtas me hyrjen kryesore.

Hyrja falas!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:

https://shbsh.al/wp2/

Më shumë