Jeleku, trendi i padiskutueshëm i këtij sezoni!

Marisa Karabeci
11/01/2023

Erehatshme, e hijshme dhe pafund lozonjare, jeleku është thelbësore për këtë sezon. E prekshme dhe e përjetshme, jeleku është një nga artikujt më të dashur në çdo dollap modern. Jelekët e propozuar nga Gucci dhe Gabriela Hearst këtë sezon, janë jashtëzakonisht të rehatshme. Vishni ato mbi këmisha me jakë për të shmangur të ftohtin e dimrit. Guxoni me versione më lozonjare me ngjyra dhe modele karamele, ato do t’i shtojnë një avantazh të gëzueshëm çdo veshjeje dhe do të mohojnë nevojën për aksesorë të mëtejshëm.

Jeleku rozë i Lisa Yang do të rezultojë i mrekullueshëm edhe në ditët më gri të dimrit, ndërsa stili Fair Isle i Dôen do t’i shtojë pamjes suaj një ndjesi të freskët dhe të cilësisë së mirë. Për diçka me një prekje magjepsëse, versioni i Toteme-s është zbukuruar me perla artificiale.

LISA YANG
£329.17
GUCCI
£625

Më shumë