Koncerti simfonik “Violinçeli misterioz”, vjen me muzikën e autorëve të njohur botërorë

Megi Daci
26/01/2023

“Violonçeli misterioz” është këtë Janar në programin muzikor të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit. Në vijim të koncerteve, që janë shfaqur deri tani, koncerti i radhës është mbrëmjen e datës 28 janar. Një koncert që vjen me muzikën e autorëve të njohur botërorë.

Thonë se violonçeli të jep ndjesinë e të pasurit dikë pranë, i cili kompozon për ty melodinë më të bukur!

Njëjte siç kompozoi Tchaikovsky suitën nr. 4️⃣ Mozartiana, apo Shostakovich-i koncertin nr. 1️⃣ për violonçel, apo siç shkroi Prokofiev-i simfoninë nr. 1️⃣, e po njësoj, orkestra simfonike e TKOB-së, dirigjuar nga maestro italian, Adriano Martinolli D’Arcy, dhe violonçelisti Petar Pejčić do të krijojnë magjinë e mistershme në skenën e TKOB-së, me koncertin simfonik “Violonçeli misterioz”.

🔴Ju sjellim në vëmendje se koncerti simfonik “Violonçeli misterioz” do të shfaqet vetëm më 28 janar, prandaj duhet të nxitoni për të rezervuar vendin tuaj!

🎟️Biletat mund t’i tërhiqni çdo ditë, pranë Teatrit të Operës dhe Baletit, nga 🕰️ ora 10:00- 14:00 dhe nga ora 16:00-20:00.

✴️“Violonçeli misterioz” ka shumë mistere për t’ju zbuluar, ndaj ejani në Teatrin e Operës dhe Baletit!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë