“Expo – Turizëm”, Edicioni i 5-të i Panairit Ndërkombëtar të Turizmit

Megi Daci
04/04/2023

Panairi vjetor ndërkombëtar i turizmit

365 Dite Turizëm, Edicioni i 5-të, 6 – 8 Prill 2023

Shqipëria, Destinacion për 365 ditë

Industria e turizmit zë një vend të veçantë në ekonomi dhe është konsideruar nga qeveria si një nga motorët kryesorë në rritjen e vendit. Edicioni i 5-të i Panairit Ndërkombëtar të Turizmit synon të promovojë Shqipërinë si një destinacion për 365 ditët e vitit, duke u fokusuar këtë herë në turizmin turistik, atë të konferencave dhe eventeve të korporatave nga e gjithë bota, turizmin dixhital dhe turizmin mjekësor, i cili po zhvillohet gjithmonë e më tepër në vendin tonë.

Kush do të jetë ekspozues në këtë panair?

 1. Përfaqësues qeveritarë nga vendi dhe rajoni;
 2. Përfaqësues nga industria e turizmit (kompani vendase, rajonale dhe ndërkombëtare), si: operatorë turesh, hotele, rezorte, agjenci udhëtimi dhe kompani të tjera që ofrojnë shërbime dhe/ose produkte në sektorin e turizmit;
 3. Investitorë të pavarur të turizmit;
 4. Investitorë institucionalë të turizmit;
 5. Institucione dhe sipërmarrje të turizmit, duke përfshirë asociacionet e tyre nga Shqipëria, rajoni e më gjerë;
 6. Asociacione hotelesh dhe/ose asociacione ose organizata të industrisë së turizmit;
 7. Turizmi bregdetar, turizmi malor, agro turizmi;
 8. Turizmi MICE;
 9. Turizmi Dixhital;
 10. Shkolla profesionale të turizmit dhe qendra trajnimi;
 11. Përfaqësues të kulinarisë nga Shqipëria & rajoni, etj;
 12. Turizmi kulturor & historik;
 13. Turizmi mjekësor & dentar;
 14. SPA & mirëqenie;

Më shumë