Art

“Tani keni sy për të parë”, së shpejti premierë në TKEKS

Megi Daci
08/05/2023

‼️Tani keni sy për të parë‼️(Now you see her)

🔜PREMIERË

Zgjohuni, zgjohuni, të gjithë!
Erdhi koha! Po, sot, tani. Këtë orë.
Është koha e duhur! Që ç’ke me të!
Jemi këtu dhe jo rastësisht, apo jo?
Mos i pulisni sytë!
Ose do t’i humbisni katra stinët, tek ju kalojnë në një natë të vetme,
do ta shihni,
ose ndoshta nuk do ta shihni,
ose ndoshta po”.

Autore: Lisa Karen Cox, Maggie Huculak, Raha Javanfar, Amy Nostbakken, Norah Sadava, and Cheyenne Scott.

Regjia: Klaudia Piroli
Aktore: Enisa Hysa, Denada Llanaj, Artemis Beluli, Loredana Gjeçi
Kostumografia: Sofi Kara
Kompozitor: Eduart Hallulli
Poster Design: Alban Nimani
Shqipëroi : Adriana Tolka

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë