“Kultura e Shaolinit” Traditë dhe arte marciale!

Sindi Metushi
26/09/2023

Traditë dhe arte marciale! Ky event në Javën Kulturore të Kinës fton të gjithë ata që janë kuriozë për të zbuluar më shumë mbi kulturën e Shaolinit, trashëgiminë jomateriale kineze dhe folklorin.

Ju presim në sheshin “Italia” prej orës 17:30 më 29 shtator!

DITA / ORA

(E premte) 17:30 – 19:00

VENDI

Sheshi Italia

Më shumë