Projekti i ri “Ora e përrallave” nis së shpejti në kopshtet e kryeqytetit.

Sindi Metushi
02/10/2023

Teksa sezoni artistik ka filluar dhe në shfaqjet e fundjavës ka një interes të madh për të ndjekur repertorin e Teatrit, kemi menduar që dëshirës së tyre ti përgjigjemi gjatë gjithë javës me organizime të ndryshme.

Për këtë është menduar që të rikthejmë orën e përallave në të gjithë kopështet e Tiranës cdo të mërkurë, të enjte e të premte si dhe organizimin e shfaqjeve të repertorit për të gjithë kopështet dhe shkollat te qendra Kristal cdo të enjte e të premte.

Duke dashur që të jemi sa më pranë jush edukatore e mësues, ju ofrojmë argëtim dhe edukim nëpërmjet artit të kukullës përgjatë ditëve të javës pasi fundjava është me shfaqje të lira për të gjithë fëmijët kudo janë.

Më shumë