“Urban Screen”, spektakël projeksioni në fasadën e Akademisë së Arteve.

Sindi Metushi
07/11/2023

Urban Screen sonte dhe nesër, datë 6 dhe 7 nëntor, nga ora 20:00-22:00.
Hyrja e lire. Ejani të shikoni një spektakël projeksioni në fasadën e Akademisë së Arteve. Pamjet më të bukura të Tiranës dhe rrethinave të saj. Site turistike, urbanizim, arkitekturë etj. Që do t’ju kujtojnë se në çfare vendi të bukur jetojmë. Me mbështetjen e Bashkisë Tiranë.

DITA / ORA

(E martë) 20:00

VENDI

Universiteti i Arteve

Sheshi Nënë Tereza

Më shumë