“Nusepashkë fluturo”, shpreh dëshirën në Kopshtin Zoologjik Tiranë

Sindi Metushi
21/11/2023

Nusepashka e kuqe me pika të zeza, historikisht i ka bërë njerëzit të mendojnë se do t’u realizojë dëshirat dhe do t’u sjellë fat. Ndaj edhe ne në zoo Park Tirana kemi vendosur nusepashkat tona në një kënd të posaçëm, që të mirëpresim dëshirat dhe urimet tuaja për festat e Nëntorit dhe të fundvitit. Ju presim çdo ditë të javës nga ora 10.00-16.00.

Zoo Park Tirana është i mbyllur ditën e Hënë.

DITA / ORA

(E martë) 10:00 – 16:00

VENDI

Kopshti Zoologjik Tirane

Farkë

Më shumë