Art

Aktiviteti artistik “Udhëtimi i flamurit”

Sindi Metushi
22/11/2023

Aktiviteti artistik “Udhëtimi i flamurit” përcjell gëzimin dhe krenarinë e festave mes një shfaqjeje të Orkestrës Frymore “Fanfara Tirana” dhe grupeve të ndryshme artistike të moshave të ndryshme. Ju presim pranë Universitetit të Arteve në Tiranë, në Amfiteatrin Veror prej orës 19:00 më 22 nëntor!

Mos e humbisni këtë event emocionues!

DITA / ORA

(E mërkurë) 17:00

VENDI

Universiteti i Arteve

Sheshi Nënë Tereza

Më shumë