Mbrëmje me “Tingujt e Lirisë”.

Sindi Metushi
28/11/2023

Muzika është pjesë e pandashme e kulturës shqiptare ndaj ju ftojmë të ndiqni një mbrëmje në Teatrin e Operas dhe Baletit në Tiranë, koncertin nën titullin “Tingujt e Lirisë” me Orkestrën Simfonike, Solistët dhe Korin e TKOB-së Ejani të përjetojmë emocione dhe të bashkohemi në këtë festë shqiptare!

Dirigjent: Dritan Lumshi

Solistë: Ylber Gjini, Eva Golemi, Armando Likaj, Adelina Paloja, Denis Skura, Simona Karafili, Matias Xheli, Igli Rapaj

DITA / ORA

(E mërkurë) 19:00

VENDI

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit

Sheshi Skënderbej

Më shumë