Qytetet më të shtrenjta në botë për 2023!

Marisa Karabeci
01/12/2023

Damasku, Siria, mbeten qytetet më të lira në botë. Teherani, Irani dhe Tripoli, Libi, janë gjithashtu afër fundit, duke u renditur respektivisht në vendin e 172 dhe 171. Shërbimet, ndihma shtëpiake dhe kostot e duhanit ishin më të lartat në qytetet amerikane, ndërsa qytetet e Evropës Perëndimore disa nga shërbimet ishin për rekreacionin, transportin dhe mallrat shtëpiake.

Sipas sondazhit, ushqimet dhe alkooli ishin më të kushtueshme në qytetet aziatike. Mirëpo, cilat janë qytetet më të shtrenjta në botë? Lista e mëposhtme ju ofron një panoramë të plotë, prej nga të cilat, nuk ka shumë surpriza.

Ndërkaq, njihuni me 10 qytetet më të shtrenjta në botë për vitin 2023:

1.Cyrih dhe Singapori në vend të parë

2.Nju Jork dhe Gjenevë në vend të dytë

3.Hong Kongu

4.Los Anxhelos

5.Paris

6.Tel Aviv dhe Kopenhagen

7.San Francisko

Ndërkaq, destinacionet për festat e Krishtlindjeve janë vërtet të panumërta, por disa prej tyre dallohen në një listë shumë të gjatë të gjërave që duhet të bëni me familjen tuaj gjatë sezonit të festave dhe ka të paktën një arsye shumë të mirë për këtë. Zgjidhni atë që i përshtatet më së miri familjes suaj dhe nisuni për një udhëtim që do të jetë shumë më tepër magjike se shëtitjet nëpër rrugë të dekoruara dhe një udhëtim me avion.

Më shumë