“THANKSGIVING”, nga 7 dhjetori premierë në të gjitha kinematë Cineplexx

Sindi Metushi
07/12/2023

Pasi trazirat dhe rrëmuja nga “Black Friday” përfundon në tragjedi, një vrasës misterioz i frymëzuar nga festa e Thanksgiving terrorizon Plymouth, Massachusetts – vendlindja e festës.

Titulli origjinal:Thanksgiving
Filmi fillon:07.12.2023
Zgjatja e filmit:106 Minuta
Shteti/Viti:USA/2023
Lloji:Horror, Mister, Triller
Aktorë:Patrick Dempsey, Gina Gershon, Rick Hoffman, Milo Manheim, Addison Rae, Nell Verlaque
Regjisori:Eli Roth
Distributori:Con Film

Orari :

Cineplexx TEG
E hënë – E dielë: 15:45; 19:10; 21:15

Cineplexx QTU
E hënë – E dielë: 19:15; 21:30

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:
Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë