Creative Market 2023

Sindi Metushi
25/12/2023

Agjencia e Industrisë Kreative ka kënaqsinë t’ju ftojë në aktivitetin e sajë përmbyllës për vitin 2023. Në datat 23-24 dhe 25 Dhjetor takohemi në rrugën Kont Urani për edicionin e parë të “Creative Market”. Përpos atmosferës festive dhe programit të përzgjedhur muzikor, do të keni mundësi të zgjidhni dhuratat e fundvitit mes një shumëllojshmërie craftesh, librash, antikuaresh, vinilesh dhe produktesh tejet origjinale.

DITA / ORA

Gjatë gjithë ditës (E hënë)

VENDI

Rruga Kont Urani, Tirana, Albania

Më shumë