“XMAS WEEKEND”, vetëm në Cineplexx TEG

Sindi Metushi
25/12/2023

“Magjia e kinemasë dhe një fundjavë me familjen nën dritat e Krishtlindjeve.”

DITA / ORA

(E hënë) 12:00 – 17:00

VENDI

Cineplexx Albania (TEG)

Autostrada Tirane- Durres, Km 6 (6,54 km) 1000 Tirana, Albania

Më shumë