Art

Koncerti recital i rikthimit të këngëtares shumë të dashur Vesa Luma do të mbahet në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Sindi Metushi
05/02/2024


DETAJET E EVENTIT

Koncerti recital i rikthimit të këngëtares shumë të dashur Vesa Luma do të mbahet në datë 11 Shkurt, ora 19:00 në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit.

DITA / ORA

(E diel) 19:00

VENDI

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit

Sheshi Skënderbej

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë