Ju prezantojmë me programin KS Showcase “Java e Kulturës Kosovare”

Sindi Metushi
21/02/2024

19 – 28. 02.2024

19 – 28.02.2024
Kur Pranvera Vonohet

Tulla në bashkëpunim me Kosovafilm dhe Qendrën Kinematografike të Kosovës në kuadër të KS Showcase prezanton ekspozitën me postera të dizanjuar nga Profesor Shyqri Nimani dhe disa nga filmat më të suksesshëm të prodhuar nga Kosovafilm.

Filmat me një kastë të shkëlqyer artistësh si Abdurrahman Shala, Faruk Begolli, Istref Beholli, Muharrem Qena etj.

“KUR PRANVERA VONOHET” Regjia: Ekrem Kryeziu
“LEPURI ME PESË KËMBË” Regjia: Ekrem Kryeziu
“117” Regjia: Besim Sahatçiu
“ERA DHE LISI” Regjia: Ekrem Kryeziu

22.02.2024 | 20:00
Hyrja e lirë

The Milk Snatchers – koncert

24.02.2024 | 20:00
Hyrja e lirë

Balada e Bubrrecit – Shpëtim Selmani
Promovim i librit dhe më pas performancë teatrale nga Shpëtim Selmani, Liburn Jupolli dhe Alban Nimani

26.02.2024 | 19:00
Hyrja e lirë

Kur Pranvera Vonohet
Regjia Ekrem Kryeziu

27.02.2024 | 20:00
Hyrja 500 lekë
Teatri Kombëtar – arTurbina

Nëpër gjemba drejt yjeve – koncert

DITA / ORA

(E mërkurë) 20:00

VENDI

Tulla – Culture Center

Rruga Hiqmet Delvina

Më shumë