JAVA E PARASË 2024

Sindi Metushi
29/02/2024

Mbro paratë e tua, siguro të ardhmen tënde!

Në datat 18-24 mars 2024, Shoqata Shqiptare e Bankave – AAB dhe Banka e Shqipërisë me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit dhe sportit, bankave anëtare të AAB-së dhe partnerë të tjerë, ju ftojnë të festojmë së bashku Javën e Parasë.

Na ndiqni për t’u informuar mbi programin dhe të bëhuni pjesë e aktivitete të larmishme që do të organizohen për t’i ndërgjegjësuar dhe fuqizuar fëmijët dhe të rinjtë, për të shmangur mashtrimet financiare online, duke u mësuar si të kujdesen për paratë, në mënyrë që të vendosin bazat për të ardhmen e tyre.

DITA / ORA

Gjatë gjithë ditës (E hënë)

VENDI

Banka e Shqipërisë

Sheshi Skënderbej

Më shumë