Pastron trupin nga bakteret, viruset dhe jo vetëm/Hudhra dhe uji kombinimi perfekt!

Marisa Karabeci
09/04/2024

Studimet laboratorike kanë treguar që hudhra vret bakteret, ul lipidet në gjak dhe potencialisht ul shtypjen e gjakut. Disa studime gjithashtu kanë treguar që hudhra mund të stimulojë sistemin e imunitetit dhe të ngadalësojë rritjen e tumorit. Një muaj çdo mëngjes pini hudhrën dhe ujin. Përbërësit janë 8 thelpinj hudhre dhe 1 litër ujë. Hudhrën pastrojeni dhe ndani përgjysmë çdo thelpi. Shpëlani çdo thelpi me uj, pastaj futini në kavanoz. Nxirrni një litër ujë dhe mbylleni kavanozin. Futeni në frigorifer që të qëndrojë një orë para se ta përdorni.

Përzieni ¼ e ujit të hudhrës dhe 1 filxhan ujë të zakonshëm. Ditën e parë pini në çdo një orë e gjysmë këtë dozë gjatë dy ditëve. Ditën e dytë pini ujin e hudhrës çdo dy orë apo së paku tri herë në ditë. Ditëve të tjera pini ujin e hudhrës disa herë në ditë. Ditën e katërt përgatitni dozë të re të cilën do ta përdorni në tri ditët e ardhshme.

Gjithmonë ujin e hudhrës mbajeni në frigorifer. Ndërkaq, pesha e tepër tek çdo organizëm shoqërohet me shtimin e sasisë së yndyrës apo dhjamit, sidomos në pjesën e barkut apo zonën abdominale. Një problem ky, nga i cili miliona njerëz në botë. Padyshim dhjamosja e tepërt në zonën e barkut krijon një siklet në paraqitjen e jashtme por prania e saj në organizëm më shumë se sa e sikletshme është shpesh burim i shumë komplikacioneve shëndetësore.

Ne ju tregojmë një kurë natyrale me përbërës të thjeshtë që luftojnë praninë dhe rritjen e nivelit të yndyrnave apo masës së dhjamit në zonën abdominale të trupit (pjesa e barkut). Mjafton të ndiqni hapat siç duhet dhe kjo kurë natyrale do t’i dhurojë organizmit shëndet të plotë ndërsa në vetëm një javë do të ndihmojë në shkrirjen e masës së tepërt dhjamore në zonën e barkut. Kjo kurë ndihmon gjithashtu në mirëfunksionimin e sistemit të tretjes ndërsa mban nën kontroll të plotë nivelin e kolesterolit.

Më shumë