Funky Days & Nights te Pazari i Ri, Tiranë

Sindi Metushi
17/04/2024

Pazari i Ri, në këndin ku gumëzhin Tirana, pranvera sjell ditë dhe netë të ngrohta të dedikuara muzikës, ushqimit, artit dhe kulturës. Për ata që adhurojnë një atmosferë retro kemi surpriza te veçanta. Ditët e ngrohta plot aktivitete do të zëvendësohen me netë të freskëta, të pasura me tingujt mahnitës të artistëve më të dashur të momentit. Bashkohu me ne në datat 19-20-21 prill për të përjetuar një përvojë unike, që vetëm Funky Days&Nights ofron.

Më shumë