Koncert nga Olen Cesari te Pallati i Kongreseve

Sindi Metushi
17/04/2024

Olen Cesari, violinist i jashtëzakonshëm me famë botërore do të vijë për një koncert të madhërishëm në Shqipëri.

Olen Cesari do të shoqërohet nga Internacional Clandestinë Orhestra, së bashku me shumë miq dhe të ftuar si Sergio Cammariere, Marsela Çibukaj, Carlos Paz dhe Gaz Paja.

Violinisti i njohur kthehet pas dy vitesh në Tiranë për tju dhuruar disa netë të paharrueshme në datat 18, 19 dhe 20 Prill në orën 19.30 në Pallatin e Kongreseve. 

Më shumë