Philharmonix në Tiranë

Sindi Metushi
17/04/2024

Themeluar nga anëtarët e Orkestres Filarmonike te Berlinit dhe Vjenes, Philharmonix jane muzikante te klasit boteror de luajne atë që nuk eshte luajtur kurre ne programin e
koncerteve me orkestrat e tyre te famshme. Ky ansambël unik bashkon tre anëtare te Filarmonise se Venes, dy soliste te Filarmonise se Berlinit, nje nga pianistet me të gjithanshem
austriake dhe nje violinist improvizues. Repertori I tyre perfshin muzike klasike, xhaz, popullore, pop dhe latine.
Vijne per here te pare ne Shqiperi me nje Koncert qe do te mbahet në Qendën Kulturore pranë Katedrales Ortodokse ne
daten 18 Prill 2024, ora 20:00.

Më shumë