Cloud Fest Reja.al 2024

Sindi Metushi
22/05/2024

Fiksojini mirë datat dhe përgatituni për 10 ditë të jashtëzakonshme që vetëm Cloud Festival mund të sjellë. 🎶 🔥
Aktivitete kulturore, art, melodi harmonike, kulturë dhe pse jo… edhe miq të rinj!

📆 16-26 Maj
📍Reja, Tiranë

Më shumë