“THE GARFIELD MOVIE”, nga 23 maji premierë në të gjitha kinematë Cineplexx

Sindi Metushi
23/05/2024

Garfield, macja e shtëpisë me famë botërore, që urren të hënën, e do lazanjan, është gati për një aventurë të egër në natyrë! Pas një ribashkimi të papritur me babanë e tij të humbur prej kohësh – macja çamarroke e rrugës Vic Garfield dhe miku i tij, qeni Odie detyrohen të lënë jetën e tyre të përsosur në mënyrë t’i bashkohen Vic-it në një grabitje qesharake dhe të rrezikshme.

Titulli origjinal The Garfield Movie

Filmi fillon 23.05.2024

Kohëzgjatja 1h 41m

Limiti i moshës o.A.

Versionet e disponueshme 2D, 3D

Shteti Viti USA 2024

Distributor Con Film

Orari :

Cineplexx TEG
E hënë – E premte: 15:15; 16:15; 17:15; 18:20; 19:20

E shtunë – E dielë: 12:00; 13:00; 14:10; 15:10; 16:15; 17:15; 18:20; 19:20

Cineplexx QTU
E hënë – E premte: 15:45; 16:45; 19:00;

E shtunë – E dielë: 12:45; 13:45; 14:45; 15:45; 16:45; 19:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:
Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë